Termeni și Condiții

Termeni și condiții

Contract între părți:

CROWN INTERNATIONAL IMPORT EXPORT S.R.L. 

RO 1593917

Registrul Comerțului: J40/13814/13.11.1991

BUCURESTI, SECTOR 2, SOS. STEFAN CEL MARE 12, BL.18, SC.1, ET.1, AP.18 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.higeen.ro. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.higeen.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.higeen.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului OUG 34/2014 , privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.higeen.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.higeen.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.higeen.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.higeen.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competentă de la sediul administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Drepturi de autor

Site-ul www.higeen.ro impreuna cu informaţiile expuse, structura si codul informatic al www.higeen.ro incluzand, dar nelimitandu-se la, marci, sigle, logo-uri, design, meniuri, articole, texte, fotografii, desene etc sunt proprietatea www.higeen.ro si sunt protejate de legile mondiale ale dreptului de autor, marca inregistrata şi de drepturile de proprietate intelectuala.

Continutul sau grafica www.higeen.ro nu pot fi reproduse/stocate fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea societatii care opereaza www.higeen.ro.

Incalcarea drepturilor de autor poate fi sesizata prin formularul de contact sau la adresa de email contact@higeen.ro

Garantii

Produsele noastre NU beneficiaza de garantie, fiind produse consumabile.

Garantam ca produsele comercializate de www.higeen.ro sunt produse originale.

Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare și se referă lao perioada de timp intre 6 luni si 2 ani prin care vanzatorul garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat sa le vanda. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala, care poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.

Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Siguranta Datelor Personale

higeen.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de higeen.ro, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

higeen.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, ale Legii nr. 129/2018 si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice higeen.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare, facturare si livrare comenzi online precum și transmiterea de materiale promoționale, mesaje personalizate, informații privind produse noi, newsletter, etc.. Prin excepție, datele dumneavoastră vor fi transmitere firmelor specializate de curierat cu scopul de a livra produsele comandate.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@higeen.ro

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul higeen.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. In fiecare newsletter aveti posibilitatea de dezabonare.

Returnrea produselor

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul să se retragă din contractul la distanță notificând în scris (prin completarea formularului de retragere), prin e-mail, la contact@higeen.ro  ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului iar costurile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate de către client. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 alin. 1).

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

 1. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (art. 16, lit.d)
 2. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (art 16, lit.e);

Astfel, produsele cosmetice și de igienă returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original (inclusiv folie de protecție sau sigiliu, dacă există), cu toate accesoriile asociate, fără semne de uzură, modificare sau consum, atat în cazul produselor și accesoriilor (cutii, ambalaje suplimentare), cu etichete intacte și toate documentele originale care le-au însoțit (de ex. instrucțiuni de utilizare).

Returul produselor se face pe cheltuiala clientului, fără întârziere inutilă și în termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care a informat profesionistul cu privire la decizia sa de a se retrage din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de către consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice (art.14, alin.1).

Poți să îţi exerciți acest drept în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

 1. Să ne aduceți la cunoștință  decizia dvs, completând formularul de retur disponibil aici.HiGeen va confirma Clientului, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 2 zile lucrătoare.
 • Returul produselor se face pe cheltuiala clientului, fără întârziere inutilă și în termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care a informat HiGeen cu privire la decizia sa de a se retrage din contract. In situatia in care produsele se afla in stare de folosinta, au indicate toate caracteristicile cu care clientul a fost de acord in momentul plasarii comenzii si returul nu se efectueaza din vina HiGeen. 
 • Consumatorul suporta doar costurile legate de returnarea produselor cu exceptia cazurilor in care HiGeen accepta sa suporte acele costuri. In cazurile in care produsele sunt neconforme/produse diferite fata de ceea ce clientul a comandat sarcina platii transportului ii revine HiGeen.
 • Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de către consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice. 
 • Dacă doriți să trimiteți returul cu un alt serviciu de curierat, curier cu care HiGeen nu are relații comerciale, costul de transport va fi suportat de dumneavoastră.
 1. După ajungerea coletului la depozitul HiGeen se va face recepția și se va verifică dacă au fost îndeplinite condițiile de retur de mai jos sau pe care le gășiți stipulate în Termeni și Condiții HiGeen.

In cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă accesorii deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente lipsă, certificate de garanție lipsa, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client, HiGeen are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse produselor/produsului de către reprezentanții noștri.

Clientul se obligă să returneze produsele către HiGeen într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate împreună cu toate accesoriile, eșantioanele/cadourile gratuite, în ambalajul original nedeteriorat la adresa: Strada Carpatilor, Nr.60, Parcul industrial Metrom,  Brasov, împreună cu formularul de retur completat și factură în care ați marcat produsele pe care le returnați.

 1. Odată verificat și acceptat returul se va procesa conform cu decizia dumneavoastră: înlocuire produs sau returnare contravaloare.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii, higeen.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate (exclusiv taxele de transport) in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii, prin transfer bancar, in contul specificat de client  pentru comenzile care au avut plata la livrare sau prin transfer bancar iar sau pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE DREPTURILE TALE AICI:

Livrare

Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firmele de curierat rapid sa livreze intre 24 – 72 de ore, fapt pentru care higeen.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Produsele vor fi livrate folosind serviciile DSC.ro

Termen de livrare

Comenzile plasate pana in ora 15.00 vor ajunge la dumneavoastra in 48h lucratoare*. Comenzile sosite dupa ora 15.00 se proceseaza in ziua urmatoare, iar termenul de livrare la domiciliu se prelungeste cu inca 24h lucratoare. Binenteles, in masura in care timpul o permite, depunem eforturi sa expediem in aceeasi zi si o parte din comenzile sosite dupa ora 15, dar nu putem garanta acest lucru. In momentul expedierii veti primi o notificare automata pe e-mail. 

*Termenul de 48h este valabil pentru produsele existente in stoc la momentul procesarii comenzii si este garantat doar in masura obligatiilor contractuale asumate de firma de curierat. Termenul curge din momentul confirmarii de expediere a comenzii. Pentru localitatile greu accesibile, aflate in afara ariei obisnuite de livrare a curierilor,   termenul de livrare se poate extinde in unele cazuri cu 24h-48h.

Cum se face plata?

Carte de Credit/Debit – procesator Netopia

 1. Cardurile acceptate sunt Mastercard / Maestro, Visa si Visa Electron – orice model. Plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.
 2. Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la Plati Online indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).
 3. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul Plati Online, www.higeen.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
 4. Tranzactia dvs. prin sistemul Netopia va aparea pe extrasul de cont cu denumirea HiGeen.

Deteriorarea coletelor in timpul transportului 

In pofida ambalarii corecte si riguroase, de natura a preveni incidentele in timpul manipularii si livrarii coletelor, pot interveni situatii in care integritatea coletelor este afectata.

Promotiile, reducerile de pret

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil sau in intervale de timp precizate punctual.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul higeen.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.higeen.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: contact@higeen.ro

Dezabonare newsletter

Dezabonarea de la comunicarile comerciale se poate face direct din newsletter, facand click pe optiunea “Dezabonare”.

Descrierea si proprietatile produselor

Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. In unele cazuri, proprietatile, recomandarile si metodele de utilizare sunt derivate din carti sau site-uri web de referinta pe domeniile corespondente, informatiile se regasesc in mod regulat si au fost confirmate de mai multe observatii in cercurile stiintifice. Aceste date sunt furnizate in scop informativ, ele nu constituie informatii medicale, nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical, si nu angajeaza in nici un fel responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea de uleiuri esentiale, uleiuri vegetale, creme, unturi, sampoane etc in scopuri terapeutice, consultati un medic!

Pozele produselor

Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini – datorita modificarii design-ului, ambalajelor, schimbarii imaginii de brand, fara sa primim o notificare prealabila de la producatori/distribuitori.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si higeen.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de la sediul administratorului site-ului.

Dispozitii finale

CROWN INTERNATIONAL IMPORT EXPORT SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.higeen.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Factura electronica

Citind termenii si conditiile ati fost de acord cu emiterea facturii aferente comenzii exclusiv in format electronic, aceasta urmând a fi livrata pe adresa de e-mail din comanda sau in contul dumneavoastra.

 

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Creează cont