HiGeen Gel Dezinfectant cu Granule de Vitamine pentru Copii si Adulti, Filo, cu Suport

16,36 lei

Gelul antibacterian pentru maini HiGeen nu usuca si nu irita pielea, contribuind activ la ingrijirea ei.

Descriere

Gel antibacterian pentru maini cu granule de vitamine si glicerina, Filo, 50ml (alcool 70%).

Gelul pentru maini HiGeen nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii.Gelul pentru maini HiGeen contine urmatoarele ingrediente necesare igienizarii si ingrijirii pielii, cu beneficii unice: 70% Etanol pentru dezinfectare; Glicerina pentru hidratare; Granule cu vitaminele A si E; Apa deionizata. Vitamina A stimuleaza producerea melatoninei si previne depigmentarea. Vitamina E stimuleaza producerea elastinei si confera elasticitate pielii.

Gelul pentru maini HiGeen este antibacterian, antifungicid si datorita continutului de alcool in proportie de 70% are proprietatea de inactivare a virusurilor. Elimina instantaneu 99% dintre bacterii. Ingredientele benefice ingrijirii pielii (glicerina, vitamina A si vitamina E) patrund in epiderma dupa evaporarea alcoolului si ofera protectia si ingrijirea atat de necesara acesteia. Formula densa asigura un aport semnificativ de vitamine. Dupa aplicare, nu necesita clatirea cu apa sau indepartarea prin stergere.

Gelul antibacterian pentru maini HiGeen nu usuca si nu irita pielea, contribuind activ la ingrijirea ei. De aceeea, poate fi folosit frecvent, pe tot parcursul zilei, in orice moment in care este necesara dezinfectarea mainilor.Gelul pentru maini HiGeen este non toxic si poate fi folosit de copiii cu varsta de peste 4 ani, daca este utilizat conform indicatiilor. Acestea respecta formula benefica sanatatii pielii dar aduc un plus de culoare si personalitate prin prezenta a 7 personaje haioase din care copiii sa-si poata alege preferatul: Filo, Dooh, Gito, Mido, Nino, Bibo, Bitty si Mitty. Flaconul este prevazut cu o invelitoare gumata cu agatatoare, in diferite culori, pentru a fi atasat de geanta, curea, etc.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • HiGeen Gel Dezinfectant cu Granule de Vitamine pentru Copii si Adulti, Bibo, cu Suport

  16,36 lei
 • HiGeen Gel Dezinfectant cu Granule de Vitamine pentru Copii si Adulti, Mido, cu Suport

  16,36 lei
 • HiGeen Gel Dezinfectant cu Granule de Vitamine pentru Copii si Adulti, Gito, cu Suport

  16,36 lei
 • HiGeen Gel Dezinfectant cu Granule de Vitamine pentru Copii si Adulti, Nino, cu Suport

  16,36 lei
 • HiGeen Gel Dezinfectant cu Granule de Vitamine pentru Copii si Adulti, Dooh, cu Suport

  16,36 lei
 • HiGeen Gel Dezinfectant cu Granule de Vitamine pentru Copii si Adulti, Bitty & Mitty, cu Suport

  16,36 lei