Despre noi

Produse naturale
Produsele noastre conțin minerale de la Marea Moartă
Platești în siguranță
Plătești în siguranță și primești garanția unor produse de calitate
Produse avizate
Dezinfectanții HiGeen sunt avizați de Ministerul Sănătății
Experiență și dedicare
Peste 30 de ani de experiență în domeniile farmaceutic și cosmetic
~ De ce HiGeen? ~

Produsele noastre îndeplinesc întotdeauna cerințele consumatorilor

Marca HiGeen a fost lansată în 1988 și se remarcă prin faptul că produsele noastre îndeplinesc întotdeauna cerințele consumatorilor. Milioane de clienți fideli își pun încrederea în noi, ca una dintre companiile de top în domeniile îngrijirii personale, îngrijirii pielii, sănătății și frumuseții – datorită celor peste treizeci de ani de devotament și experiență.

Portofoliul de produse HiGeen a crescut dincolo de dezinfectantul pentru mâini, pentru a include peste 221 de produse farmaceutice și cosmetice. Continuăm să evoluăm și să dezvoltăm noi produse naturale, totul pe baza experienței acumulate.

1 +
Clienți mulțumiți
1 +
Reprezentanțe în lume
1 +
Produse naturale
1 +
Ani de experiență
~ Produse naturale ~

Puterea naturii și a plantelor

Portofoliul de produse HiGeen a început cu produsele de igienizare și a depășit peste 220 de produse de succes la nivel mondial, cu distribuție în peste 40 de țări din întreaga lume.

Credem că puterea plantelor și puterea naturii ne-au oferit un avantaj inovator pe piață, oferindu-ne șansa de a vă dărui mai mult.

Suntem recunoscuți în industria de produse antibacteriene și de îngrijire, cu produse de calitate, perfecte pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

Pentru cei care nu cunosc termenul de „cosmeceutic”, dorim să vă informăm că această denumire este recentă și provine din contopirea termenilor „ cosmetic” și „ farmaceutic”. Cu alte cuvinte, Higeen vă oferă o gamă de produse cosmetice cu beneficii medicale, datorită ingredientelor biologic active din compoziția acestora.

De asemenea, trebuie să știți că produsele noastre au la bază extracte din plante și uleiuri naturale, care au grijă de sănătatea dumneavoastră delicat, fără efecte adverse. În plus, vă întâmpinăm cu produse de îngrijire personală cu acțiune antimicrobiană, antifungică și împotriva virușilor, special concepute pentru întreaga familie.

~ Inovație continuă ~

Potrivit pentru toate tipurile de piele și toate vârstele

În aceste zile, nenumărați oameni din toată lumea și din toate categoriile sociale depind de produsele HiGeen.

Aceasta este forța motrice din spatele activității noastre intensive de cercetare și dezvoltare din cadrul laboratoarelor noastre, în care ne străduim să aflăm diferitele cerințe de îngrijire ale clienților noștri și să oferim produse de cea mai bună calitate.

Pe baza acestei abordări, am dezvoltat de-a lungul timpului produse premium de îngrijire personală, precum și produse pentru piele și sănătate. Facem acest lucru pentru ca oamenii din întreaga lume să își poată pune, fără ezitare, încrederea maximă în produsele HiGeen.

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Creează cont