Despre Higeen

Despre noi

HiGeen este o companie de succes care are grija de sanatatea familiei dumneavoastra inca din 1971, datorita unei game complexe de produse inovatoare de ingrijire si combatere a microbilor, bacteriilor si virusilor. Produsele noastre au cunoscut succesul pe plan international, astfel ca in prezent acestea sunt distribuite in peste 40 de tari din intrega lume, printre care si Romania.

Deoarece credem in puterea plantelor si cea a naturii, va punem la dispozitie cinci tipuri de produse obtinute din extracte naturale, conform celor mai inalte standarde de calitate. Asadar, va oferim:

  • Produse de ingrijire personala (gel de maini antibacterian cu vitamine, gel de maini si gel de dus antiseptic, gel pentru igiena intima cu efect antibacterian)
  • Produse de ingrijire pentru copii (gel de maini antibacterian pentru copii si adulti)
  • Produse de ingrijire orala (apa de gura, pasta de dinti gel/pasta, pasta pentru dinti sensibili, pasta de dinti pentru albire, solutie pentru infectii buco-faringiene)
  • Produse de ingrijire a picioarelor (pudra deodorizanta pentru picioare, crema antimicotica)
  • Produse cosmeceutice ( unguent reparator, antiinflamator si calmant pentru piele uscata si crapata, arsuri si alte rani, crema pentru dureri articulare si musculare , gel pentru dureri articulare si musculare)

Pentru cei care nu cunosc termenul de „cosmeceutic”, dorim sa va informam ca aceasta denumire este recenta si provine din contopirea termenilor „ cosmetic” si „ farmaceutic”. Cu alte cuvinte, Higeen va ofera o gama de produse cosmetice cu beneficii medicale, datorita ingredientelor biologic active din compozitia acestora.

cleanning-face

De asemenea, trebuie sa stiti ca produsele noastre au la baza extracte din plante si uleiuri naturale, care au grija de sanatatea dumneavoastra delicat, fara efecte adverse. In plus, va intampinam cu produse de ingrijire personala cu actiune antimicrobiana, antifungica si impotriva virusilor , special concepute pentru cei mici, dar si pentru adulti. Formula imbunatatita cu vitamine si glicerina va lasa pielea fina si delicata.Produsele sunt disponibile in mai multe variante, cu arome de fucte si flori , pentru o curatare si ingrijire plina de rasfat. Asadar, va invitam sa descoperiti produsele Higeen!